Länkar

Hälleforsnäs Tandhälsovård 

Så här skriver de själva om sin verksamhet: "Hos oss på Hälleforsnäs tandhälsovård står du som patient i centrum. Viktigt för oss är kvalitet, noggrannhet och personlig service. Som engagerade vårdgivare vill vi att du skall få en egen uppfattning och kunskap kring din munhälsa och hur du som en del av teamet kan bidra till friska tänder. Vi har som mål att informera och utbilda dig om de vanliga munsjukdomarna och hur dessa med vardagliga rutiner kan förebyggas."

I samma lokal huserar även Hälsokällan - "Här på Hälleforsnäs tandhälsovård kan du i samband med ditt tandläkarbesök passa på att få en välgörande behandling av Anna-Karin Andersson på Hälsokällaren massage och kroppsvård."

 

Hälleforsnäs Allehanda

Hälleforsnäs egna tidning med nyheter om vad som händer just nu i orten. 

 

Hälleforsnäs IF 

Hälleforsnäs fotbollsklubb

 

Hälleforsnäs Folkets Hus

Så här skriver föreningen själva: "Vi har en stor sal till dans, en teaterscen godkänd av Riksteatern. Vi har en biograf. i huset finns dessutom kafélokal, mindre konferensrum och flera rum för diverse hobbyverksamheter som t ex vävstuga, keramik och slöjd. Vi har även ett bibliotek." 

 

Hälleforsnäs Kolhusteater

Kolhuset som är över 200 år gammalt huserar ortens stora stolthet "Kolhusteatern". Teatern sätter årligen upp utsålda föreställningar som uppskattas enormt av både publik och kritiker. 

 

Flens kommun 

Hälleforsnäs omfattas av Flens kommun. Här kan du ta reda på hur det ligger till med skolor, arbete, sjukvård och mycket annat.

 

Köping Kommun

Köping Kommuns hemsida med en massa bra information för den som är intresserad av ett boende, men såklart även för den redan bor i Köping. 

 

 

 

 

Webbplats utvecklad av Trinax AB